Wist jij dat:

Je iedere 1e zondag van de maand van 13:00 t/m 16:00, bij buurtcentrum “the Break” binnen kunt lopen? En dat de vrijwilligers zorgen voor iets te eten/drinken en een gezellige sfeer met muziek en dans?
Vorige week zondag liep ik bij the Break naar binnen , ik kreeg meteen een kom warme kippensoep en een kopje thee voorgeschoteld. Zelfgemaakte soep door 1 van de vrijwilligers werd mij verteld. Heerlijk. Het regende en het was koud, dus dit was zeer gewenst en aangenaam. Daarna zijn we met zijn allen op twee nummers gaan line-dansen en kregen we instructies over pasjes, het ging wonderbaarlijk goed en het was erg leuk om te doen. Helaas kon ik niet lang blijven, maar ik weet zeker dat de gezelligheid is gebleven tot het eind.

Liefs Sien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.