Vuurwerk in WhatsAppgroep Meezenbroek-1

Vuurwerk in WhatsAppgroep Meezenbroek-1

Een melding in de WhatsApp Meezenbroek-1 over vuurwerk schiet letterlijk het doel voorbij. Een kleine discussie over waar het plaatsgevonden heeft, gaat over in waar de groep eigenlijk bedoeld voor is……..Achteraf praten daar is de WhatsApp Meezenbroek-1 niet voor bedoeld daar is deze website of Facebook voor ingericht.

Sportend op de Brunsummerheide werkend aan de spiermassa om het imago van superman in te nemen verkeerd MSP in nood. Eindelijk kan ik de titel als redder van de natie gaan waar maken. Met mijn zweetvingers en een vol gemorst telefoonschermpje van de zweet probeer ik kibbelende leden te verzoeken hier mee te stoppen, oei lukt niet, geflopt. 10 leden met een kort lontje verlaten de groep. Sommige bedanken mij privé voor mijn inzet. Het allerergste wat je overkomen kan, wijken voor het kwaad. Mijn superman status is afgebroken naar een figurant van een mislukt toneelstuk. Wetende dat ik begonnen ben aan deze klus als buurman van jou is dat extra zuur.

Onder een van de privé-berichten een ongehoord betoog van een bewoner van Musschenbroek dat ze niet bij Meezenbroek horen. Notabene wij uit Meezenbroek hebben het verzoek van de zelfde bewoners gehonoreerd en alles gedaan om hun in onze groep op te nemen, flyers, goedkeuring gemeente en straatbordje gefinancierd. Graag willen ze een groep voor hun straat zelf.

Bordje voor Musschenbroek, Arie mijn buurman helpt mee.

Waarom dan deze hele heisa in de WhatsApp-groep van Meezenbroek en ons als beheerders de les lezen als het al bekonkeld is om dat je uit de groep wilt. Veel werk verloren gegaan? Maar…… een optimist als beheerder/superman dat ik ben. “Beter een kleiner vertrouwen (dat bent jij) dan een groter wantrouwen.”
Maar……. iedereen is weer welkom. Maar begrijp en interesseer je wel hoe het werkt.
WhatsAppbuurtpreventie tja, wat voor Urban people. Superman helpt voortaan alleen in Meezenbroek, en vergeeft jou dat je uit de groep stapte.

Positieve afsluiting: een zeer gemeend bedankje voor alle leden die de tolerantie hebben oneffenheden te weerstaan.

Je buurman
Karel Zwakhalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.