Parkfeest aan de vijver

Buurtpreventie-MSP was ook weer van de partij op dit altijd drukke en gezellige Parkfeest. Met een leuke club gepassioneerde mensen waaronder beheerder Marjolijn van den Broek van WhatsApp-groep Schaesbergerveld. Ruud van den Broek die graag u bij praat over hondenbezit en uitlaatvelden maar ook onderhoud van ons groen in de wijk. Patricia Kölker in de weer voor MSP ook voor dierenleed. Sita Bottenberg, vandaag als gast, maar ze heeft inmiddels de titel duizendpoot. Mijn persoon Karel Zwakhalen die een uitleg verzorgd over de werking van de WhatsApp-groepen. Last but not least wijkagent Therry van Hoorn. “Zo, zijn wij even in een goed gezelschap”.

Van links naar rechts, Karel Zwakhalen, Therry van Hoorn, Ruud van den Broek

Veel zelfs heel veel bezoekers ook uit omringende wijken komen graag af op dit Parkfeest. We hebben de promotie voor de buurtpreventie mede daar door niet alleen voor onze wijk gedaan maar ook voor andere wijken. Nieuwe aanwas voor die buurtpreventie-groepen in die andere wijken is dan ook te verwachten, toch ook mooi meegenomen.

De opening van het feest door Buurtwethouder Charles Claessens was opmerkelijk en in zijn speech kreeg standplaats 6 (onze stand) even stevig de aandacht waarop tig aantallen bezoekers onze stand aan deden.

Wijkagent Therry van Hoorn werd zeer bevraagd over allerlei zaken over wat leeft in de wijk en bewoners van MSP respecteerde zichtbaar zijn openheid. Hij nam royaal de tijd iedereen te woord te staan.
Maar ook de cohesie ontstaan met met de rol van de WhatsApp-groepen, de website buurtpreventiemsp.nl en hier de inmiddels populaire Facebookpagina laat zich gelden. Geregeld hoorde we complimenten over het bestaan van Buurtpreventie-MSP.

Uitnodiging
De MSP Urban Deal nam gretig aftrek, we verwachten daaruit nog menige aanmelding. “Leuk dit soort cadeautje” hoorde we regelmatig voorbij komen.
Maak je lid aan een van de 5 WhatsApp-groepen en ontvang de “MSP Urban Deal” in je brievenbus een couponboekje met een 20-tal leuke voordelen, goed voor ons, goed voor de bedrijven en helemaal goed voor meer veiligheid in de wijk.

Meedoen met ons is ook een beetje Urban (stoer en uitdagend)

Einde bericht
Karel Zwakhalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.