Opmerkelijke deelnemer voor stichting KNGF -Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds-

Hallo mede-buurtbewoners van MSP!  Mijn naam is Paul van Veghel, ook bekend als Paul Creatieve van (onder andere) de carnavalsfiets “Steampunk Paul”. Ik ben er trots op een inwoner van onze prachtige wijk te mogen zijn, en mede daarom neem ik graag deel aan

In het interview over Paul (Wijkblad MSP) was deze outfit nog geheim.

activiteiten die voor en door de wijk worden georganiseerd. Vorig jaar heb ik bijvoorbeeld deelgenomen aan de ‘Politiecursus voor Burgers’,

een bijzonder interessante en leerzame cursus die door onze sympathieke wijkagent Therry van Hoorn werd georganiseerd.

Dit jaar heb ik in zes carnavalsoptochten meegereden, waaronder uiteraard die van MSP, en ik heb er van genoten! Ik viel met mijn carnavalscreatie in de prijzen (onder andere de publieksprijs) en haalde zelfs de krant (interview in De Limburger). Ook zijn er veel foto’s van mijn creatie op internet verschenen, waarvan er één bij dit artikel te zien is. Van de mensen die mijn eigengebouwde fiets zagen, heb ik enorm veel leuke complimenten gekregen. Van al deze hartverwarmende ervaringen kan ik nu nog steeds genieten!

Mijn doel is om het publiek en de jury ook te laten genieten, en om als een soort “rijdend theater per fiets” de samenhorigheid tussen mensen te bevorderen. Ik kom op voor een fijne, leefbare wijk, waarin de bewoners elkaar kennen, helpen, verdragen, en stimuleren.

Inmiddels ligt de carnaval alweer een tijdje achter ons. In die periode was er veel regen, Jan de wind, een aantal stormen en veel afgewaaide boomtakken. We bevinden ons inmiddels in de lente, met het zonnetje en hogere temperaturen in het vooruitzicht!

Naast ‘creatieveling in hart en nieren’ ben ik ook een actieve spaarder van plastic doppen. Dit doe ik voor de stichting KNGF, die zich inzet voor het opleiden en inzetten van geleidehonden voor blinden en slechtzienden. Meer informatie over dit goede doel kun je onder andere vinden op de website www.doppenactiekngf.nl. Wil je met mij mee sparen voor dit goede doel, neem dan gerust contact met me op.

Ik ben met betrekking tot alle bovenstaande zaken bereikbaar op het e-mail adres paulcreatieve@hotmail.nl. Tot ziens in onze wijk!

Paul van Veghel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.