MSP en leefbaarheid.

Het Corona virus heeft heel het land in zijn greep. Het beïnvloedt ieder zijn leven op een enorme manier, zowel zakelijk als privé. Scholen zijn gesloten en veel bedrijven zijn dicht of onder strenge voorwaarden geopend. Je kan niet op bezoek, niet sporten, niet uitgaan en vaak ook niet werken. Ook wordt er nog van je verwacht dat je de kinderen zoveel mogelijk thuis lesgeeft. Een uitzondering hierop zijn natuurlijk onze buurtgenoten die bv in de zorg of in een andere vitale sector werken. We hebben daar veel bewondering en respect voor.

Wij vragen ons af hoe het iedereen vergaat in onze MSP. Lukt het om optimistisch en vrolijk te blijven. Hoe regel je de dagelijkse beslommeringen in en om het huis. Welke uitdagingen moet je aangaan om je bedrijf overeind te houden etc, Wij zouden graag willen weten hoe jullie daarmee en met de 1,5 meter samenleving omgaan. Wij vragen jullie dan ook om jullie ervaringen met ons te delen door een kort verhaal te schrijven over al jullie bevindingen. Wellicht hebben jullie ook tips en goede ideeën, waar ander aan wat kunnen hebben. Foto’s of tekeningen van het mooie voorjaar of jouw bloeiende tuin zijn natuurlijk ook welkom.

Ook nodigen wij de ondernemers in MSP uit hun verhalen te vertellen. Dat mag, nu als uitzondering, best in een reclameboodschap worden verpakt. We willen natuurlijk dat er ook na de Corona crisis in MSP nog winkels zullen zijn.

Wij hopen dat jullie de moeite nemen om jullie eigen persoonlijke ervaringen op te schrijven en met elkaar te delen. We kijken er erg naar uit.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.