Iedereen moet eten. Toch?

Afgelopen dinsdag nam een vriendin mij mee naar ’t Juphuis en onderweg vertelde ze me vol enthousiasme over de vrijwilligers en hun werk in de keuken. Mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en met een hongerige maag, gingen we een kijkje nemen. Het was er al aardig druk toen we binnen kwamen, aan het plafond hingen vrolijk gekleurde luchtballonnetjes en meeuwen. Met gezellig geklets op de achtergrond liepen we naar een leeg plekkie. De pastoor heette iedereen welkom en gaf uitleg over dit geweldige initiatief. Een warme wolk van gastvrijheid, hemels eten en rijen gezelligheid was mijn ervaring.

Een dikke pluim voor alle vrijwilligers , die dit idee vorm hebben gegeven. Zeker de moeite waard om op dinsdags om 17:00 uur gezellig bij aan te schuiven.

Wie weet, tot ziens. Liefs Sien

2 antwoorden op “Iedereen moet eten. Toch?”

 1. Ik was gisteren voor de eerste keer er ook geweest, ja behoorlijk druk bezocht, toch was het heel gezellig om het mee te maken, ik zal proberen het elke week te gaan doen, zo kan ik dan 2 keer in de week vers gemaakt voedsel eten, s’maandags in de Koffie-pot Hoensbroek en dan dinsdags in het Juphuis te Heerlen.

  1. Hoi Tibor,
   Leuk dat je er ook was.
   Hoe ben jij over dit initiatief te weten gekomen?
   Geniet ervan.
   Tot dinsdag.
   Sien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.