Een uitstapje naar de “Speeltuin Meezenbroek”.

Donderdag 14 juni

Een uitstapje naar de “Speeltuin Meezenbroek”.

Een regenachtig middagje maar toch redelijk veel kinderen en ouders. Het ziet er top uit een echte speeltuin zo als een speeltuin uit moet zien. 
Net als de Buurtpreventie ook vertegenwoordigd door allemaal vrijwillers.

Omdat ik geregeld in de wijk met mensen praat om een beeld te vormen van wat leeft in de wijk gaat het hier niet om veiligheid van onheil van buiten af. Hier gaat het om veiligheid van de speeltoestellen en dan is het schrikken. Een simpel toestel kost een vermogen omwille van dat veiligheidskeurmerk. Het is dokteren om rond te komen en te investeren.
Een van de super leuke ideeën om wat aanschaf te genereren kan ik hier daarom met plezier plaatsen om jullie warm te krijgen mee te doen.

100.000 airmails is nodig voor een spellen gebeuren aan te kunnen schaffen. Een waarde van € 800,00 kost dit spellen assortiment.
Wil jij ook de speeltuin een steuntje in de rug geven dan doneer je airmails. Deze kunt je via de link overmaken aan de speeltuin.

https://www.airmiles.nl/amsp/speeltuin-mezenbroek

De actie staat al op een behoorlijk aantal.

Natuurlijk houden de leden in de WhatsApp een oogje in het zeil voor als er toch onraad loert om en nabij de speeltuin. Wij slaan dan zeer zeker alarm bij onraad. Maar nu even op een vriendelijke manier.

Team buurtpreventie MSP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.