Doe mee met het onderzoek in MSP

Wat vindt u van uw woonomgeving? Voelt u zich veilig? Bent u van mening dat u voldoende geïnformeerd wordt over wat er speelt in uw buurt? En waarover zou u dan vooral geïnformeerd willen worden?

We horen graag uw mening over de wijze waarop u in uw woonomgeving betrokken en geïnformeerd wilt worden over de veiligheid in uw buurt. Daarom doen we een onderzoek. Half april 2019 ontvangen ruim 1.000 willekeurig geselecteerde huishoudens in de buurt Meezenbroek-Schaesbergerveld-Palemig (MSP) een vragenlijst in de brievenbus om mee te werken.

Inwoners in MSP kunnen ook de vragenlijst online invullen via www.heerlen.nl/onderzoekmsp.

Dit kan vanaf 15 april. Inwoners die dus geen schriftelijke vragenlijst hebben gekregen kunnen toch met het onderzoek meedoen.

Meedoen aan het onderzoek? Wilt u meedoen aan het onderzoek? Kijk dan vanaf 15 april op www.heerlen.nl/onderzoekmsp.

Deelname is geheel anoniem. Dat wil zeggen dat uw gegevens niet herleidbaar zijn naar persoonlijke gegevens. Het invullen van de vragenlijst kost hooguit 5 minuten.

Heeft u vragen over dit onderzoek?

Bel dan met de gemeente Heerlen via 045-5605040 of mail naar gemeente@heerlen.nl .

Eén antwoord op “Doe mee met het onderzoek in MSP”

  1. Hallo ik ben Paul van Veghel Heemskerkstraat 41 6415 GS Heerlen
    Ik woon hier graag, ik heb het hier goed voor elkaar, in mijn / en rond mijn huis, ik woon hier nu 5 jaar, de straat mooi opgeknapt, tegenover mij no:28 woont officeel Dhr. van/de Berg, wordt illegaal door verhuurd, Dhr verblijft op no: 34 bij zijn Vriendin, en ik was bij de Stichting Coriovallum, daar vertelde ze mij dat Dhr. dat hij nog `n huis moest hebben en heel dringend, er staat `n smerige aanhanger in de voortuin/ en huis containers en rotzooi in de voortuin no:34 en no:28 ziet er ook niet uit , op no: 34 worden Tattoo`s gezet ook illegaal, er wordt in drugs gehandeld, hier vinden vreemde praktijken plaats, wat het dag/ en avond licht niet kunnen/ mogen verdragen, ik heb aangekaart/ en per brief via Dhr. Charles Claessens/ en Dhr. Jordy Clemens, zijn op de hoogte, en met Woonpunt Sociaal team Mw. Saris, ga naar het Maatschappelijkwerk als je het niet meer aan kan, of laat je inschrijven bij centraal punt zoek `n andere woning, dit is toch `n omgedraaide werreld, ik ben goed willend dat ik deze ontoelaatbare kwestie`s door geef en dan wordt ik zo weg gezet dat ik lastig ben, er is `n overheid nodig, die zegt, zo doen we dat niet. Die hele gedoogcultuur is de pest voor dit land. Vriendelijke groet, Paul van Veghel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.